Kok
Voor een nieuw te openen restaurant te Antwerpen-Hoboken zijn wij op zoek naar een kok.
Wij zijn niet op zoek naar een alledaagse kok, doch naar een artiest in de keuken. Iemand die smaak en creativiteit samenbrengt.
Als kok wordt jij de verantwoordelijke van de keuken en het aanspreekpunt.
Je gaat met de zaakvoerder een menukaart samensen.
Je zorgt voor een goede werking van het keukenpersoneel, alsook voor de vlotte service vanuit de keuken.
Je bereidt mee de gerechten en zorgt ervoor dat we gerechten kunnen brengen op een niveau dat restaurantwaardig is.
Je hebt ervaring in een keuken.
Je kan wat van een gerecht maken qua presentatie en smaak.
Je kan een team aansturen en leiding geven.
Je bent stressbestendig en behoudt je kalmte en vriendelijkheid tijdens de drukke periodes
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Groenten en fruit wassen en schoonmaken Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer De ingrediënten doseren en mengen Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) Aanbod
Aantrekkelijk loonpakket dat bespreekbaar is.
Solliciteren
Boulajhaf
+
2024-04-18 - 2024-05-25
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Valuta: EUR
Address place: HOBOKEN
Postal Code: 2660
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54